Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Info Post

 
Η Γερμανίδα Margarita Zaidler έφτασε ήδη στο Slaviansk. Δηλώνει αποφασισμένη να πολεμήσει το ναζισμό που η χώρα της με το τόσο βεβαρυμένο παρελθόν υποστηρίζει μέσω της Angela MerKel.
 
« Βρίσκομαι στο Σλαβιάνσκ , στο επιτελείο του Igor Strelkov, που είναι ο Υπουργός Άμυνας της Λαικής Δημοκρατίας του Donbass (RPD). Δόξα τω Θεω , με δέχθηκαν στις ομάδες των εξεγερμένων. Το σκέφτηκα πολύ πριν κάνω αυτό το βήμα αλλά δεν άντεχα πια να κάθομαι και να κοιτάω απαθής τους νεοφασίστες ουκρανούς να εξολοθρεύουν τον άμαχο πληθυσμό του Donbass , μόνο και μόνο επειδή δεν θέλουν να ζήσουν κάτω από τη μπότα του φασιστικού πραξικοπήματος”
 
“Oι φίλοι μου προσπάθησαν να με μεταπείσουν αλλά η ψυχή μου μου έλεγε ότι δεν πρέπει να τα παρατήσω, ότι πρέπε να πάω και να βοηθήσω χωρίς να υπολογίζω το κόστος. Θεωρώ ότι έχω πάρει ευλογία από έναν ορθόδοξο γέροντα   (starets).”
 
Γεννήθηκα στη Γερμανία, μια χώρα που υποστήριζε το Ναζισμό και προκάλεσε τόσο μεγάλη δυστυχία στους υπόλοιπους λαούς για να τον επιβάλλει. Σε αυτήν τη χώρα ακόμα και εγώ που δεν ζούσα εκείνη την περίοδο υπέφερα από αυτόν !
 
Πρέπει όλοι να κατανόησουμε ότι η τωρινή αναβίωση του φασισμού δεν έχει τις ρίζες της στην Ουκρανία αλλά για ακόμη  μια φορά ευθύνονται η Γερμανία , η Δυτική Ευρώπη και οι ΗΠΑ.
 
Ο Ουκρανικός φασισμός καλλιεργήθηκε τεχνηέντως και χρηματοδοτήθηκε. Αρκεί να θυμηθούμε την πολιτική της Angela Merkel και την υποστήριξή της στο πραξικόπημα του Κιέβου.
 
“Πριν περίπου  150 χρόνια, ο πρίγκηπας  Otto Von Bismarck αν και δήλωνε   ότι η Ρωσία είναι αήττητη ήδη επεξεργαζόταν ένα σχέδιο για να την  νικήσει : να διαιρέσει τον μεγάλο ρωσικό λαό σ΄ αυτούς που μιλούσαν τη μικρο-ρωσική γλώσσα (ουκρανική) από την ρωσική.  Δημιουργώντας το μύθο της ουκρανικότητας απέκοψαν αυτούς τους ανθρώπους από τις ρίζες τους ,  την ιστορία τους και τους εμφύσησαν αντιρωσικό μένος “.
 
“Τα τελευταία 100 χρόνια, τα δυτικά κράτη ολοκλήρωσαν αυτήν την αποστολή με κάθε δυνατή μέριμνα και δυστυχώς με επιτυχία. Τώρα απλά παρακολουθούμε  τους καρπούς αυτών των προσπαθειών….”
 
Στη Γερμανία, πάντα ήμουν κατηγορηματικά αντίθετη στο φασισμό και ένιωθα ενοχές που κάποιοι από τους προγόνους μου συμμετείχαν στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο κατά της Ρωσίας.
 
Από τότε που βαπτίστηκα ορθόδοξη πήγαινα συχνά στην εκκλησία της Ανάστασης που βρίσκεται σε έδαφος του στρατοπέδου συγκέντρωσης του Νταχάου  (Dachau).
 
“Εκεί εξέτισε ποινή κάθειρξης ένας από τους μεγαλύτερους αγίους των καιρών μας , ο σέρβος άγιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς. Εκεί συνέταξε  και το πόνημά του για το φασισμό: Μέσα από το παράθυρο ενός κελιού “.
 
Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η Ιστορία θα επαναλαμβανόταν και ότι εκ νέου το φίδι του φασισμού θα ανέδιδε το άθλιο κεφάλι του. Όμως είμαι σίγουρη ότι με τη βοήθεια του Θεού εμείς που έχουμε την εξουσία “του πατείν επάνω όφεων και σκορπίων” ,  θα το συντρίψουμε !
 
Πρέπει να καταλάβουμε ότι όλο αυτό που διαδραματίζεται είναι ενάντια στην Ορθοδοξία και όχι μόνο κατά του λαού. Γι αυτό και ο αρχηγός των Μυστικών Υπηρεσιών της Ουκρανίας (SBU) Valentin Nalivaïtchenko δήλωσε ότι εδώ μας πολεμούν φανατικοί ορθόδοξοι εξτρεμιστές που πρέπει να εξολοθρεύσουμε. Πρόκειται για δήλωση παρόμοια με αυτήν που έκανε ο “ορκισμένος φίλος” της Ρωσίας, Brezinski.
 
Και τώρα βομβαρδίζουν τους ορθόδοξους ναούς. Ραγίζει η καρδιά σου να βλέπεις το κατεστραμμένο παρεκκλήσι στο ναό του αγίου Σεραφείμ του Σάροφ.
 
Μου κάνει φοβερή εντύπωση που εδώ, παρά τους καθημερινούς βομβαρδισμούς, η ζωή συνεχίζεται, τα καταστήματα ανοίγουν, η αγορά δουλεύει και οι άνθρωποι περπατάνε στους δρόμους. Βέβαια ο πληθυσμός έχει συρικνωθεί αλλά ακόμα υπάρχει αρκετός κόσμος. Η σημαία μας με το  πρόσωπο του Χριστού -Σωτήρα  που ανεμίζει  στη στέγη του κτιρίου της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης, μου προκαλεί ανείπωτη  χαρά.
 
 
Όπως είπε και ο  αρχιμανδρίτης   Raphaël Berestov,  “οι εξεγερμένοι της Λαικής Δημοκρατίας του Donbass ( RPD) πολεμούν με το Χριστό για το Χριστό . Όποιος δώσει τη ζωή του σε αυτόν τον αγώνα θα δει τη Βασιλεία των Ουρανών.
 
Έχουμε πρόβλημα στην ηλεκτροδότηση και ύδρευση. Νερό βρίσκουμε πιά μόνο σε κάποια πηγάδια. Έχουν κόψει εντελώς την υδροδότηση των αγωγών. Με το ηλεκτρικό τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί δεν είναι συνέχεια κομμένο, οπότε αντέχει κανείς. Ο λαός του Σλαβιάνσκ υποφέρει τα δεινά με μεγαλοψυχία. Πολλοί είναι αυτοί που δεν θέλουν να φύγουν ακόμα και σε αυτές τις συνθήκες πολέμου.
 
 
Η ανακωχή δεν τηρήθηκε από το Κίεβο. Το έζησα αυτό η ίδια προσωπικά. Βομβάρδιζαν μέρα και νύχτα. Την πρώτη μου νύχτα στο Σλαβιάνσκ την πέρασα σε καταφύγιο καθώς οι « aneth » (ουκρανοί στα ουκρανικά και ukrop στα ρώσικα) βομβάρδιζαν την πόλη με βαρύ πυροβολικό.
 
Σήμερα εκκωφαντικές εκρήξεις ακούγονται σαν να είναι πολύ κοντά μου. Αλλά δεν φοβάμαι τίποτα. Ο Θεός είναι μαζί μας.
 
Είχαμε την πληροφορία ότι προετοιμάζουν μια μεγάλη επίθεση με βαρύ πυροβολικό στην περιοχή και ειδικότερα στην πόλη Krasny Liman. Οι εκτελεστές θα ρίξουν μεγάλη ποσότητα χημικών chloropicrin /nitrochloroform). Πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Έχουν διανεμηθεί σε όλους μάσκες. Η ανακωχή ποτέ δεν τηρήθηκε από τους “ukrops”.
 
Οι δυνάμεις μας είναι πολύ περιορισμένες. Η βοήθεια από η Ρωσία είναι απαραίτητη. Πρέπει να μας στείλουν όπλα και τεθωρακισμένα και κυρίως ειρηνευτικές δυνάμεις.
 
Ελπίζουμε στη βοήθεια του Θεού και στη λογική του Vladimir Poutin.
 
Margarita Zaïdler (Kempfer), εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου άμυνας  του Slaviansk (από το livejournal της anna tubten)
 
 
 
 
10462600_543345139130076_5700549136730981176_n
εθελοντές της πολιτοφυλακής του Donbass φυλάνε κάποια αποθέματα νερού

4 νεκροί από το βομβαρδισμό αστικού λεωφορείου στις 30/06/14
7YTStHigNio
LF3MRSXpk0E11LHWhDSiZM
30/06/14
10442494_777199178986276_7305698430264832630_n
10505572_777199172319610_6964322814966795697_n
dimpenews (Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά)
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ