Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Info Post
ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1830 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ
Έγινε κι αυτό: Λάθρο κατέλαβαν ελληνικό έδαφος - Aπέκλεισαν οδούς & κατέλαβαν το δημαρχείο Σκάλας Λακωνίας! (vid)


Αυτό που δεν συνέβη ούτε επί τουρκοκρατίας, ούτε ακόμα και όταν ο Αιγύπτιος Ιμπραήμ σάρωνε με τα τουρκοαιγυπτιακά του στρατεύματα τον Μοριά, συνέβη χθες στην Λακωνία: Ισλαμιστές κατέλαβαν ελληνικό δημόσιο κτίριο στην Σκάλα Λακωνίας ζητώντας "νομιμοποίηση" ή για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους "ελληνοποίηση" αφού η ιστορία έχει αποδείξει ότι όσοι νομιμοποιούνται εν συνεχεία ελληνοποιούνται (και τα παιδιά τους εισάφονται στις πραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων!).
Επίσης την Κυριακή, εκατοντάδες Πακιστανοί απέκλεισαν κεντρική οδό πραγματοποιώντας πορεία διαμαρτυρίας, ενώ διαδήλωσαν έξω από το αστυνομικό τμήμα της πόλης.
Έτσι, μετά το σάλο που προκλήθηκε με την αποκάλυψη από το defencenet.gr της ανάρτησης ισλαμικής σημαία του ISIL στη Θήβα κάτι που υποδηλώνει ύπαρξη πυρήνων τζιχαντιστών μεταξύ των λάθρο, έρχεται μια πρωτοφανής κίνηση διατάραξης της εσωτερικής ασφάλειας και μάλιστα μέσα σε μια ιδιαίτερα συντηρητική τοπική κοινωνία με ισχυρά εθνικά αισθήματα, όπως είναι πληθυσμός του νομού Λακωνίας.
Περίπου 800 Πακιστανοί εργάτες, στα χωράφια και στα συσκευαστήρια, ξεσηκώθηκαν επειδή "δέχονται ρατσιστικές επιθέσεις" και πρέπει να ελληνοποιηθούν!
Την Μάνη και την ευρύτερη περιοχή ουδέποτε την πάτησαν ακόμα και οι Τούρκοι, αλλά φαίνεται ότι οι λάθρο που εισέρχονται κατά κύματα είναι πιο ισχυροί ακόμα και από αυτούς.
Το ενυτπωσιακό είναι ότι οι ισλαμιστές λάθρο έχουν επιβάλλει το νόμο της Σαρίας μεταξύ της κοινότητας των λάθρο, σε περιοχές-γκέτο της νότιας Λακωνίας, όπως αναφέρουν μαρτυρίες κατοίκων και αστυνομικέε πηγές της περιοχής.
 
Τώα με άλλοθι τις…συνθήκες "ρατσιστικής βίας" και "αστυνομικής αυθαιρεσίας" οι εργάτες γης κατέλαβαν χθες το δημαρχείο της Σκάλας Λακωνίας.
Τους προσέτρεξαν βέβαια και οι γνωστοί-αγνωστοι "προοδευτικοί" που τους "δασκαλεύουν" να καταγγέλουν συνθήκες "ρατσιστικής βίας", και "αστυνομικής αυθαιρεσίας", προκειμένου σε συνδυασμό με τις υποστηριζόμενες από τον  Τ.Σόρος ΜΚΟ, να επιτύχουν την μόνιμη παραμονή τους στη χώρα, και σε συνδυασμό με την μετανάστευη στο εξωτερικό των νέων Ελλήνων, να επιτευχθεί στο άμεσο μέλλον η "αντικατάσταση" του πληθυσμού.
Σε συνέντευξη Τύπου οι λάθρο με παρόντα τον επικεφαλής της πακιστανικής κοινότητας Τζαβέντ Ασλάμ κατήγγειλαν "αστυνομικές επιδρομές στα σπίτια τους και άθλιες συνθήκες διαβίωσης".!
“Οι μετανάστες εργάτες γης της Λακωνίας έχουν ξεκινήσει απεργία διαρκείας από τις 3 Ιούλη ενάντια στις ρατσιστικές επιχειρήσεις σκούπα της αστυνομίας που γίνονται συστηματικά κάθε Παρασκευή συλλαμβάνοντας κόσμο που τον στέλνουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης της Κορίνθου και αφού οι εργάτες έχουν δουλέψει ολόκληρη την εβδομάδα. 
 
Ζητάνε νομιμοποίηση και χαρτιά για όλους, να σταματήσει η αυθαιρεσία της ΕΛ.ΑΣ, να κλείσουν τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Ζητάνε την παραδειγματική τιμωρία του ρατσιστή δημάρχου και των αστυνομικών που επιτίθενται σε μετανάστες, και να πληρωθούν μέχρι και το τελευταίο ευρώ όλα τα δεδουλευμένα. 
 
Οι εργάτες γης που δουλεύουν χωρίς ωράρια από το πρωί στις 6 μέχρι το βράδυ στις 9, για 26 λεπτά την κάθε κλούβα των 20-25 κιλών, μη ξεπερνώντας τα 18 με 20 ευρώ τη μέρα συνεχίζουν για 5η μέρα την απεργία τους. Με καθημερινές συνελεύσεις αποφασίζουν για την συνέχεια, ενώ μετά και την επίσκεψη του επικεφαλής της Πακιστανικής Κοινότητας και προέδρου της Ένωσης Μεταναστών Εργατών Τζαβέντ Ασλάμ την Κυριακή 6/7 έκαναν εκλογές φτιάχνοντας Εργασιακή Επιτροπή. Η απεργία τους έχει μπλοκάρει το 100% της συγκομιδής, της διαλογής, της συσκευασίας καθώς και της διανομής των πορτοκαλιών. 
 
Τους απαγορεύουν να κάτσουν στην πλατεία και στις καφετέριες, τους απαγορεύουν να πάνε στην παραλία για μπάνιο, να πάνε σε ένα κουρείο ή να νοικιάσουν σπίτια. Οι ίδιοι που τους βρίζουν βρωμιάρηδες τους αναγκάζουν να ζουν κατά δεκάδες σε κοτέτσια, σε αποθήκες και ερείπια ενώ ταυτόχρονα τους ζητάνε να πληρώνουν 50 ευρώ το μήνα νοίκι για αυτές τις άθλιες συνθήκες ζωής”, ανέφερε ο Ετζάζ Άχμεντ που είναι διερμηνέας στους Γιατρούς χωρίς Σύνορα και έχει συνολική εικόνα για τη ζωή των 1.000 και πάνω μεταναστών που ζουν στην περιοχή και προέρχονται κυρίως από το Πακιστάν, αλλά και από το Μπαγκλαντές, το Αφγανιστάν και τις αραβικές χώρες. 
 
Όπως κατήγγειλε ο Μοχάμεντ Ασίφ ο ίδιος ο Δήμαρχος τον χτύπησε πριν από 18 μήνες και μετά έβαλε και τον έστειλαν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Κόρινθο. “Αφού βγήκα μετά από 18 μήνες γύρισα στην Σκάλα ο δήμαρχος με είδε ξανά και έτρεξε να με ξαναχτυπήσει και άρχισε να με απειλεί. Τώρα με την απεργία πήραμε θάρρος και θέλω να κάνω μήνυση στον Δήμαρχο για να ζητήσω το δίκιο μου”. 
 
Θύμα ρατσιστικής αστυνομικής βίας έπεσε τρεις βδομάδες πριν και ο Ναντίμ Ασίφ ο οποίος είχε ξεχάσει τα χαρτιά και τα κλειδιά του στο σπίτι του όταν τον σταμάτησαν για έλεγχο τέσσερις αστυνομικοί με στολή. “Οι αστυνομικοί άρχισαν να με χτυπάνε και μου έσπασαν το χέρι”, τόνισε ο Ναντίμ που ακόμα είναι με επιδέσμους και δυσκολεύεται να δουλέψει. 
 
Τον αστυνομικό Φώτη Μανωλάκο κατήγγειλε ονομαστικά ο Ιμπράρ Χουσεΐν που είναι παντρεμένος και έχει και παιδί. “Πήγα στο αστυνομικό τμήμα για να κάνω το γνήσιο της υπογραφής. Εκεί ήταν ο Φώτης Μανωλάκος ή Μπάμπης και άρχισε να με βρίζει, μου είπε να φύγω από εκεί και με κλώτσησε. Κανένας δεν τολμάει να πάει στο τμήμα είτε έχει χαρτιά είτε δεν έχει γιατί ξέρει πως ο Μπάμπης θα τον χτυπήσει, θα τον βρίσει και μπορεί να τον στείλει και σε στρατόπεδο”. 
 
Τον αστυνομικό με το ψευδώνυμο “Μήτσος” από το ΑΤ Βλαχιώτη κατήγγειλε ο Ροζουάν Άχμεντ. “Μου έβαλε χειροπέδες και με πήγε στο τμήμα παρά του ότι έχω νόμιμα χαρτιά πάρα πολλά χρόνια. Μετά από ώρα με άφησε αφού με κλώτσησε και μου είπε να μην με ξαναδεί ποτέ μπροστά του. Μόνο στο χωράφι θα είσαι εσύ, μου λέει. Αυτό το κάνει ένα χρόνο τώρα σε πάρα πολλά παιδιά”. 
 
Δεκάδες είναι και τα κρούσματα απλήρωτης εργασίας. Οι εταιρίες Αντώνης Κυριακάκος και ΣΙΑ Ο.Ε. και του Γιώργου Μπυράκου χρωστάνε για πάνω από 3 χρόνια μεροκάματα που ξεπερνάνε τα 50.000 ευρώ μοιράζοντας ακάλυπτες επιταγές, όπως κατήγγειλε ο Ζετ Άουλα που μένει από το 1998 στη Σκάλα Λακωνίας”. 
 
Τι να πρωτοπεί κανείς. Για την απαίτηση των λαθρομεταναστών να νομιμοποιηθούν με το "έτσι θέλω";
 
Για τους Έλληνες εργοδότες που παρανόμως τους απσχολούν καθημερινά στα χωράφια τους, αντί να δώσουν δουλειές σε άνεργους λιμοκτονούντες Έλληνες;
 
Τι να πούμε και για το παραμύθι των Κέντρων Κράτησης λαθρομεταναστών.
 
Ο Πακιστανός το είπε ξεκάθαρα έμεινε 18 μήνες εκεί και αφέθηκε ελευθερος, επιστρέφοντας στην Σκάλα. Δηλαδή κρατήθηκε για να κάνει διακοπές δωρεάν; Υποτίθεται ότι κρατούνται με σκοπό την απέλαση και επιστροφή τους στις πατρίδες τους.
 
Έχουμε την αίσθηση ότι η κατάσταση στην επαρχία και στη ύπαιθρο είναι χειρότερη από ότι στα μεγάλα αστικά κέντρα. Και αυτό προδίδει η ισλαμική σημαία που πρώτο το defencenet.gr σας την έδειξε αναρτημένη έξω από υποσταθμό της ΔΕΗ δύο χιλιόμετρα μακριά από το σιδηροδρομικό σταθμό της Θήβας.
 
 
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ