Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Info Post

putin3
“Τα στοιχεία συνδέονται. Διασταυρώστε τα κι εσείς μόνοι σας. Εγώ προσωπικά βλέπω ότι εκεί πηγαίνει το πράγμα… Προσπάθησα να σας τα κάνω όσο πιο κατανοητά και απλά γίνεται σε ενα μικρό κείμενο.

Η Ρωσία θέλει να τελειώσει με τις φιλο-δυτικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα. Έκανε μια προσπάθεια με τον Καραμανλή αλλά δεν τα κατάφερε. Τώρα στράφηκε πιο άκρα δεξιά σε κόμμα που απεχθάνεται πλήρως Ε.Ε. και ΗΠΑ, δηλαδή την Χρυσή Αυγή , το δυνατό και σκληρό αυτό κόμμα, με τα εκπαιδευμένα στρατιωτικά μέλη. Ενισχύει ο Πούτιν την Χ.Α. απ τις αρχές του 2013 και της παρέχει πληροφορίες απο μυστικούς πράκτορες που παρακολουθούν τα πάντα μέσα στην ΕΥΠ.

Η Χ.Α. εκτοξεύτηκε στις κρυφές (αντικειμενικές) δημοσκοπήσεις πέρσυ το καλοκαίρι φτάνοντας το 18%. Η κυβέρνηση τρομοκρατήθηκε και ενημέρωσε τα αφεντικά της στις ΗΠΑ και στην Γερμανία-Γαλλία-Αγγλία. Αυτοί με την σειρά τους δώσαν απευθείας εντολή στον Σαμαρά να τελειώνει με την Χ.Α. βάζοντας τους φυλακή όλους με ή χωρίς στοιχεία. Επίσης η κυβέρνηση της Ελλάδας ενημέρωσε τα δυτικά αφεντικά της ότι η ΕΥΠ παρακολουθείται απο ρώσους που δίνουν πληροφοριές στην Χ.Α.

Έτσι ο Σαμαράς ανέλαβε με τους υπουργούς του να φυλακίσει τους βουλευτές παρεμβαίνοντας ΩΜΑ κι αντισυνταγματικά  στην Δικαιοσύνη και έπειτα να δώσει εντολή στα μεγάλα ΜΜΕ να προβάλουν στους έλληνες πολίτες κάθε μέρα “στοιχεία” κατά της Χ.Α.(ψεύτικα)  για το πόσο εγκληματική είναι η Χ.Α. ώστε να πέσουν τα ποσοστά της.

Οι αμερικάνοι και οι ευρωπαίοι απ την πλευρα τους ανέλαβαν να δώσουν ενα γερό μάθημα στον Πούτιν που για δεύτερη φορά επεμβαίνει (μυστικά) σε χώρα της Ε.Ε. (στο σπιτι τους δηλαδή). Έτσι κι αυτοί κάνανε το ίδιο. Ενίσχυσαν και στήριξαν σκληρούς Ναζιστές στην Ουκρανία ρίχνοντας τον Γιανουκόβιτς με πραξικόπημα, μπαίνοντας στο σπίτι του Πούτιν όπως είχε κάνει κι αυτός με την Ελλάδα (τότε με τον Καραμανλή και τωρα με την Χ.Α.). Έπειτα απο λίγες μέρες ο προσωρινός Νεοναζί πραξικοπηματίας αναλαμβάνει την κυβέρνηση της Ουκρανίας και οι δυτικοί προκαλούν κι άλλο την Ρωσία αναγκάζοντας τον προδότη   Βενιζέλο να δώσει χειραψίες κι αγκαλιές με τον προσωρινό πραξικοπηματία ουκρανό πρωθυπουργό κι ας μην εχουν γίνει ακόμα εκλογές στην Ουκρανία. Ο δωσίλογος Βενιζέλος υπακούει και κάνει αυτό που τον διατάξαν ενώ δεν χρειαζόταν, γιατί δεν είναι νόμιμη η κυβέρνηση και δεν είναι χώρα της Ε.Ε. η Ουκρανία.

Η Ρωσία δίνει την δική της απάντηση βγάζοντας το βίντεο Μπαλτάκου στο ρώσικο rutube.

Ο Κασιδιάρης απ’ την μεριά του αρχίζει να μιλάει σκληρά κατά των ΗΠΑ και του David Harris.

Η Ευρώπη αναζητά από αλλού καύσιμα για να διακόψει πλήρως τις σχέσεις της με την Ρωσία.

Η Ρωσία έχει καταλάβει ότι θα καταστραφεί οικονομικά γιατί ήδη άρχισε η Ευρώπη να ψάχνει από αλλού καύσιμα. Η μόνη λύση της Ρωσίας είναι η είσοδος της στην Ελλάδα, αφού θέλει τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας (με καλή προσφορά προς την Ελλάδα, δηλαδή πολλά έσοδα για το ελληνικό κράτος απ’ την εξόρηξη), ο οποιός ορυκτός πλούτος είναι τεράστιος. Με τον Σαμαρά δεν θα μπορέσει να πάρει τον ορυκτό πλούτο, δηλαδή να ξεκινήσει να τρυπάει σε Ιόνιο, νότια Κρήτη καθώς και σε πολλά σημεία του Αιγαίου που υπάρχει άφθονο. Είναι και η πώληση της ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ που έχει κολλήσει αφού ο Σαμαράς την προορίζει στα αφεντικά του στην Δύση, ενώ η Ρωσία είχε κάνει την καλύτερη προσφόρα σε σχέση με τους άλλους ενδιαφερόμενους, αλλά έπεσε πάνω σε προδότες κι ανθέλληνες πολιτικούς.

Μόνο με την Χ.Α. θα καταφέρει να μπεί στην Ελλάδα ο Πούτιν. Και φτιάχνοντας μια μεγάλη στρατιωτική ρώσικη Βάση στο Αιγαίο θα υπάρξει μεγάλη ασφάλεια για εμάς όσον αφορά τους Τούρκους. Ποιος θα τολμήσει  μετά να μπεί στο Αιγαίο?

ΥΣ. Ο Κασιδιάρης σε μιά εκπομπή του Τράγκα ρωτήθηκε τι θα κάνει αν βγεί Δήμαρχος; Πώς θα έρθουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι τουρίστες στην Αθήνα; Και η απάντηση που έδωσε ήταν: “Έχω σχέδιο (εννοεί επαφές μάλλον) να φέρω πολλούς τουρίστες απο Ρωσία…”

“Αυτόπτις Μάρτυς”
Συνεργάτης αρθρογράφος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ