Breaking News
Loading...

Translate

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Info Post


Μετά την επιδρομή των ναζί στα περίχωρα του Λουγκάσνκ....


Το χωριό Kondrashovka καταστράφηκε μετά τη νέα φονική επιχείρηση των Ουκρανών νεοναζί, η οποία εκτός από τις υλικές ζημιές προκάλεσε και το θάνατο επτά ανθρώπων. Τα διαμελισμένα πτώματα βρίσκονται στους δρόμους, ενώ όσοι επέζησαν έχουν ένα και μοναδικό ερώτημα: «γιατί το Κίεβο σκότωσε τις οικογένειες μας;»
 
Τουλάχιστον πέντε βόμβες χτύπησαν το χωριό, το οποίο βρίσκεται 25 χλμ μακριά από την πόλη του Λουγκάνσκ. Στα πλάνα φαίνεται το ρημαγμένο χωριό, καθώς και η αυλή ενός κατοίκου της περιοχής, η οποία κυριολεκτικά μετατράπηκε σε τάφο.
 
«Σκότωσαν τη μητέρα μου και ο πατέρας μου είναι τραυματίας. Τον πήγα στο νοσοκομείο», λέει ο Aleksandr, δείχνοντας παράλληλα στο φακό τα κομμάτια ανθρώπινης σάρκας που είναι διάσπαρτα στην αυλή του.
 
«Έλα εδώ, μπορείς να το δεις; Είναι ένα ανθρώπινο σώμα που έχει σχιστεί σε κομμάτια. Πτώματα παντού..., προφανώς όλοι τους είναι τρομοκράτες», είπε ειρωνικά, με δάκρυα στα μάτια.
 
Ακριβώς δίπλα, οι γείτονες μιλάνε για την τραγική ιστορία ενός 5χρονου αγοριού. «Εχθές γιόρτασε τα γενέθλιά του, σήμερα πέθανε...»
 
«Τι σκέφτομαι; Ευχαριστώ την πολεμική αεροπορία της Ουκρανίας που μας σκοτώνει»,δήλωσε ένας άλλος κάτοικος, ο Andrey, του οποίου η οικογένεια επέζησε αλλά το σπίτι τους καταστράφηκε ολοσχερώς.
 
 
 
 
 
 
(hellasforce.com)
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ