Breaking News
Loading...

Translate

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

Info Post

1

OBAMA care ERNTOGAN care HELLENIC care

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανακοίνωσε χθες επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία της χώρας στις προεδρικές εκλογές του Αυγούστου. Κατά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ερντογάν έκανε την εμφάνισή του και το λογότυπο της εκστρατείας του, που όπως φαίνεται είναι παρόμοιο με το λογότυπο του Ομπάμα στις εκλογές του 2008 και του 2012.
Η προεκλογική καμπάνια του Ερντογάν έχει δύο επίσημα συνθήματα:«Εθνική Διαθήκη – Εθνική Δύναμη» και «Ο άνθρωπος του έθνους, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν».
Τα στελέχη του AKP πρόσθεσαν ότι τα χρώματα και ο σχεδιασμός του λογότυπου επιδιώκουν να αναδείξουν αξίες όπως, ειλικρίνεια, ελπίδα, δύναμη, ένωση, κύρος και δυναμικοί στόχοι.
Εκτός από τον ήλιο, στο λογότυπο του Τούρκου πρωθυπουργού, σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του κόμματός του, AKP, υπάρχει και μια σήραγγα και ο δρόμος που έχει σχήμα ζιγκ – ζαγκ, στο τέλος θα οδηγήσει στο φως που βρίσκεται στο τέλος του τούνελ. Ο δρόμος αυτός συμβολίζει «το ταξίδι ζωής του Ερντογάν». http://www.dou.gr/02/07/2014
Επειδή ο προεκλογικός αγώνας και το φινάλε του  με όλα τα γεωπολιτικά που έχουν περικυκλώσει την Τουρκία  πρόκειται να είναι συναρπαστικός , κρίναμε σκόπιμο δίπλα στην λέξη Erdogan να προσθέσουμε την λέξη  care που σημαίνει φροντίδα, έγνοια, περίθαλψη κατά αντιστοιχία με την έκφραση OBAMA care .
Άλλωστε προσωπικότητες που τον τελευταίο καιρό ¨φροντίζουν¨ ιδιαιτέρως την ανθρωπότητα πρέπει να  προβάλλονται και ξεχωριστά.
Ζήλεψε και ο Σουλτάνος και άρχισε να μιμείται τους νεοεποχίτικους συμβολισμούς για να είναι σύμφωνος  με τις επιταγές της μόδας.
Τι τις θέλει τις αμερικανιές; Tι θέλει τις Εθνικές διαθήκες;
Όταν άλλοι του ετοιμάζουν ¨γεωπολιτικές διαθήκες¨.
Ο Ρώσος αρχηγός του ακραίου δεξιού φιλελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος, Βλαντίμιρ Ζιρινόφσκι,  υποστήριξε στο ρωσικό τηλεοπτικό κανάλι «Ρωσία 24», ότι σχεδιάζεται η δημιουργία του Μεγάλου Κουρδιστάν στην Μέση Ανατολή, από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, σε συζήτηση για τις πρόσφατες εξελίξεις.
Ο Ζιρινόφκσι, επεσήμανε ότι μέσα στην κατακερματισμένη περιοχή της Μέσης Ανατολής μεταξύ των Σιιτών και των Σουνιτών, κυρίως στο Ιράκ θα προκύψει το νέο μεγάλο κράτος. Η Μοσούλη θα αποτελέσει την πρωτεύουσα του ανεξάρτητου κράτους του Κουρδιστάν, είπε.
Μέρη της Τουρκίας, της Συρίας και του Ιράκ θα ενωθούν για τη δημιουργία της κουρδικής περιοχής, «40 εκατομμύρια  άνθρωποι θα αποτελέσουν  το νέο ανεξάρτητο κράτος στη Μέση Ανατολή, και έτσι  οι Κούρδοι θα αποτελέσουν την νέα αμερικανική προσπάθεια ελέγχου της Μέσης Ανατολής. Πιστεύω ότι οι εξελίξεις που βλέπουμε οδηγούν προς το σχέδιο αυτό», είπε ο Ζιρινόφσκι. http://www.echedoros-a.gr/ 28 Ιουνίου 2014
Στις αμερικανοτουρκικές φροντίδες και έγνοιες πρόκληση ήταν για εμάς να συμπληρώσουμε το όλο ματωμένο σκηνικό των ημερών μας με μία ¨αναψηλάφηση φροντίδας¨  από τα παλιά που συγκρατεί μέσα της τον σπόρο της  Πίστης και της Ελπίδας για το αύριο και αυτή η φροντίδα και έννοια λέγεται HELLENIC care.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ  ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με τον διαχρονικό Δικέφαλο Αετό της Ρωμανίας των προγόνων μας.
Πάντα οι Βάρβαροι της ανθρωπότητας μέχρι και τις ημέρες που διάγουμε ποτέ δεν κατανόησαν  την πολιτισμική δέσμη των αξιών του Ελληνοχριστιανικού Πολιτισμού , μάλλον από δαιμονιώδη αποστροφή προς την διαχρονικότητα του ήθελαν να τον πατήσουν καταγής , αυτόν και τα επιτεύγματα του.
Σήμερα το δείχνουν με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο.
Σήμερα ¨σφάζουν και σταυρώνουν¨ τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό.
Κατά αυτόν τον τρόπο όμως   γράφουν και τις ¨εθνικές διαθήκες¨τους…
Και ταυτόχρονα  ενώ ποτίζουν την γή με αίμα αθώων  από το πουθενά βλαστάνει  ο σπόρος της Ανθρωπιάς του Ρωμαίικου Πολιτισμού  που ¨πέθανε μεν  εξ αιτίας τους  στο έδαφος για να αναστηθεί σε λίγο  αειθαλής και ακμαίος¨.
Δεν μπορούν οι ήδη ¨πεθαμένοι¨ των Εθνών να εμποδίσουν τον πλανήτη να παράγει πνευματικούς καρπούς.
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις της εβδομαδος

Δημοφιλείς αναρτήσεις του μηνα

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΗΣΕΙΣ